Posté : 31-01-2020 Écrit par: Rédaction Temps de lecture: Minutes 2
Samenwerking TomTom en campingspecialist ACSI

Samenwerking TomTom en campingspecialist ACSI

Ideaal voor je komende campertrip of caravanvakantie: TomTom gaat samenwerken met campingspecialist ACSI. De vertrouwde technologie van TomTom in combinatie met de uitgebreide campingcontent van ACSI zorgen voor een nog betere kampeerervaring. Zo ga je goed voorbereid de weg op.

In het eerste kwartaal van 2020 worden de POI’s (Points Of Interest) van ACSI geïntegreerd in het TomTom GO Camper-navigatiesysteem. Je kunt de ACSI-campings herkennen aan het logo op de kaart en in de zoekresultaten. Ook komen er routes van ACSI beschikbaar via TomTom RoadTrips. Andersom kun je een aantal producten van TomTom Maps terugvinden in de producten van ACSI.

Enthousiast over de samenwerking

‘De populariteit van kampeervakanties neemt enorm toe in Europa. Het assortiment producten en diensten dat ACSI biedt, is een echte meerwaarde voor onze kampeerders-community’, stelt Carole Picou-Katmann, Senior Director of Consumer Marketing & Product Experience bij TomTom. Ramon van Reine, CEO van ACSI, vult aan: ‘We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met TomTom. Voor ons is dit een geweldige kans om onze services voor kampeerders uit te breiden en onze digitale producten te versterken met TomTom Maps.’31

Plus d'informations: TomTom GO Camper of bij campingspecialist ACSI.

Vous voulez voir plus d’actualités sur le camping ? Cliquez ici
Vous recherchez un camping-car ou une caravane neuf ou d'occasion ? Consultez l'offre actuelle ici

Lisez la suite
Retour aux Actualités du Camping